Najučenici Natjecanja

Slatko iznenađenje u 8. c razredu

Mnogi učenici ovog razreda su vrsni sportaši u judu i vaterpolu, ali nanizali su i uspjehe u natjecanjima u znanju pa su tako osvojena mnoga visoko rangirana mjesta na županijskim natjecanjima.

Učenica Jelena Kljunak sudjelovala je na sedam županijskih natjecanja na kojima je postigla zavidne rezultate – prvo mjesto na natjecanju iz Biologije i Njemačkoga te drugo mjesto iz Matematike – na što smo iznimno svi ponosni.

Također, učenik Ivo Deranja i ove je godine, kao više prethodnih, ponio titulu najboljeg matematičara Županije.

U čast iznimnom trudu i radu priredili smo tortu iznenađenja u zbornici cijelom 8. c razredu.

Jelena Kljunak
Ivo Deranja

Proslavljen uspjeh učenika i s roditeljima

Također, u ponedjeljak, 4. travnja, u prostorima škole, obilježili smo izvrsne rezultate na natjecanjima naših dvoje vrsnih osmaša s njihovim roditeljima, razrednicom, mentorima i ravnateljicom.

U ugodnoj atmosferi, uz prigodno čašćenje za koje se pobrinula razrednica Stanka Dubretić, razgovaralo se o uspjesima učenika, njihovom predanom radu i planovima za budućnost. Roditelji su izrazili zahvalu mentorima za rad s učenicima, ali i za ovakvo druženje.

Ponosni na naše sadašnje učenike, ostajemo u želji i nadi da ćemo, kroz buduće generacije, imati još mnogo izvrsnih učenika, a time i prilika za ovakva jedinstvena druženja.

Razrednica, mentori i roditelji naših učenika

Similar Posts